Om oss

 

Ewalco har funnits sedan 1980 och vi har under årens lopp byggt en verksamhet som har gjort oss till en stark och trygg partner. Vi förser svensk livsmedels- och fodermedelsindustri med råvaror och ingredienser.

Vi expanderar kontinuerligt vår verksamhet med nya huvudmän och fler produktgrupper för att bredda och förbättra vår service. Vi samarbetar mycket nära våra huvudmäns produktutvecklingsavdelningar och skapar alltid kostnadseffektiva lösningar som uppfyller våra kunders behov.

Ewalco har ett väl upparbetat kontaktnät som omfattar både Europa och övriga världen. Det betyder att vi dagligen har kontakt med kunder och leverantörer både på den internationella och på den svenska marknaden . Därför vet vi alltid var de rätta leverantörerna och produkterna finns, som uppfyller våra kunders specifika krav och önskemål.

Ewalco har lång erfarenhet, bred kompetens och respekt för industrins flöden. Vi har eget lager i Sverige och god logistisk framförhållning. Vi ser oss själva som en aktiv partner i våra kunders produktion och produktutveckling samt hjälper gärna till med effektiva logistiklösningar.

Vi finns alltid tillgängliga för en dialog.

Affärsidé

Vi ska tillsammans med våra huvudmän samt för egen räkning utveckla, marknadsföra och sälja produkter till kunder inom livsmedels-, fodermedelsindustrin samt nutrition såväl inom som utom Sveriges gränser.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.